Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Προσδεθείτε και μην καπνίζετε

 


 Ένα υπέροχο βράδυ Παρασκευής είχα μια συζήτηση μ’ ένα φίλο περί σεξ. Τονίζω πως ήταν αρσενικού γένους γιατί οι άντρες είναι πιο απελευθερωμένοι συνομιλητές σε ό,τι αφορά το σεξ συγκριτικά με τις γυναίκες. Εμείς, για κάποιο περίεργο λόγο, όποτε κάποιος μας κάνει ένα άκρως σεξουαλικό σχόλιο, κοκκινίζουμε, σοκαριζόμαστε και χαζογελάμε.


Όχι, κουκλίτσα! Κατά βάθος αυτό το σεξουαλικό σχόλιο περίμενες με ανυπομονησία γιατί έχεις ήδη σκεφτεί την αντίστοιχη απάντηση. Γι’ αυτό σταμάτα να χαχανίζεις και ρίξε ένα βλέμμα όλο νόημα για ν’ ανάψουν τα αίματα. Άντε!

Ας γυρίσουμε, όμως, στο φλέγον ζήτημα. Συζητούσαμε για ένα θέμα άκρως ερωτικό αλλά ταυτόχρονα και λίγο αμφιλεγόμενο. Το δέσιμο.

«Σε φαντάζομαι δεμένη σ’ ένα σιδερένιο κρεβάτι». Έτσι ξεκινούν όλα. Μεταξύ σοβαρού κι αστείου.  Να, κορίτσια ένα άκρως σεξουαλικό σχόλιο. Μη κοκκινίσετε. Απαντήστε. «Ναι ε; Δεμένη με τι;». Βάζεις τη φαντασία σε εγρήγορση.

Πρώτη απάντηση, χειροπέδες. Έρχεται αστραπιαία στο μυαλό λες κι είναι τ’ όνομά 
σου. Γούνινες ή σιδερένιες, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να μη σου σφίγγουν τους καρπούς ώστε να σου αφήσουν σημάδι και φυσικά, να μη χαθεί το κλειδί γιατί μετά θα υπάρχει πρόβλημα. Αμέσως μετά έρχεται στο μυαλό το σκοινί. Εύκολο στη χρήση! Κάνεις έναν κόμπο κι έτοιμο. Υπάρχει μαλακό σκοινί από βαμβάκι ή νάιλον που είναι βολικό για έναν και μόνο κόμπο, ενώ δεν αφήνει σημάδια. Βέβαια, αν χρειάζεστε κάτι πιο σκληρό χρησιμοποιήστε ένα από φυτικές ίνες. Κι εδώ όμως προσοχή. Στο σφίξιμο.

Επίσης υπάρχουν τα ελαστικά, τύπου λάστιχα. Κορδέλες. Ζώνες. Μαντήλια και φυσικά οι γραβάτες. Ναι, γνωρίζω πως όλοι έχουμε δει τις 50 αποχρώσεις του γκρι (το ένα παρακαλώ!) αλλά θεωρώ πως κάθε όν με μυαλό θα σκεφτόταν τη γραβάτα. Είναι κυριλέ. Μεταξωτές, πολύχρωμες. Άλλες πιο λεπτές, άλλες πιο πλατιές. Δεν αφήνουν μεγάλο σημάδι, ειδικά αν ξέρεις να τις δένεις σωστά!

Επόμενο βήμα, το μέρος που θα δέσεις. Καρπούς κι αστραγάλους. Ακινητοποιείς χέρια και πόδια. Είτε μαζί, είτε χωριστά. Αναλόγως τα γούστα, το συζητάς, επιλέγετε από κοινού πως κι από πού θ’ αρχίσετε. Χεράκια ή ποδαράκια τεντωμένα κι action.

Η αφή είναι πολύτιμη κατά τη διάρκεια του σεξ. Ξέρεις, τραβήγματα μαλλιών, γρατζουνιές στην πλάτη, αγγίγματα και πολλά, πολλά ακόμα, επομένως αν τη στερήσεις (και τη στερήσεις και καλά) αρχίζει κι αγριεύει το πράγμα. Αν ακινητοποιήσεις τα χέρια, το ανήμπορο πλάσμα που έχεις δεμένο, μετά από λίγη ώρα, θα σε παρακαλάει να το λύσεις γιατί δε θ’ αντέχει άλλο να είναι υποταγμένο σ’ έναν άνθρωπο που το «βασανίζει» με πολλαπλούς τρόπους.  

Στέρησε από άνθρωπο της αφής την αφή και το πέθανες! Αν δεν αγγίζεις, πώς θα νιώσεις.

Το δέσιμο δεν αφορά, βέβαια, μόνο τις γυναίκες. Όχι, δε θα είμαστε μόνο εμείς δεμένες χειροπόδαρα κι εσείς θα παρτάρετε. Ισοτιμία στη ζωή; Ισοτιμία και στο σεξ. Δεθείτε! Χεράκια πίσω απ’ το κεφάλι. Κοιτάτε αλλά δεν αγγίζετε. Εκείνη παίρνει τα ηνία κι εσείς το θήραμα. Σκέψου τώρα εσύ, βάρβαρο αρσενικό, τα χέρια σου δεμένα κι εκείνη από πάνω σου να σε ακουμπάει με ό,τι έχει κι εσύ να μην είναι σε θέση ν’ αντιδράσεις. Ζόρικο, ε;

Είμαστε ικανές για όλα απλά δεν το ξέρετε καλέ! Αφήστε μας να σας το δείξουμε. Ρωτήστε τί μας αρέσει και τι όχι. Ας προτείνουμε μαζί τρόπους για ν’ ανανεώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή.  Στο σεξ πρέπει να πειραματίζεσαι. Δεν είναι κακό! Ούτε ντροπή. Μια χαρά θα περάσετε αρκεί να επικοινωνείτε για να το χαρείτε κι οι δύο!

Επομένως, με φαντάζεσαι που με φαντάζεσαι δεμένη, τι θα έλεγες να εκμεταλλευτούμε τη γραβάτα σου, τη μπλε, που τόσο καιρό είναι κρεμασμένη στη ντουλάπα; Ίσως να μην στην πήρα για να τη φορέσεις στο λαιμό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου