Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Καλωσόρησες 2021!



(Το μανιφέστο της "Καλής Χρονιάς"...)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Καλή Χρονιά! Δύο λέξεις που περικλύουν όλα τα συναισθήματα του κόσμου...

Μόνο με χαμόγελο μπορείς να τις πεις... Καλή χρονιά!
Καλή χρονιά! Καλότυχη, ερωτεύσιμη και γελαστή... Μόνο έτσι πρέπει να είναι!

Καλή χρονιά με υγεία! Μετά απ' όσα περάσαμε το 2020, η υγεία μας πρέπει να είναι πάνω απ' όλα! Να προστατευόμαστε με κάθε τρόπο και να προστατεύουμε όσους πραγματικά αγαπάμε. Να ενημερωνόμαστε και να προλαμβάνουμε το κάθετι. Και το κυριότερο; Να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο!

Καλή χρονιά με αγάπη κι ευτυχία! Να μας προσέχουμε και να μας αγαπάμε. Να μας δώσουμε την ευκαιρία να αγαπηθούμε, όπως μας αξίζει και να αγαπήσουμε χωρίς όρους! Μόνο έτσι θα γίνουμε ευτυχισμένοι! Νόμος!

Καλή χρονιά με επιτυχίες και κατακτήσεις! Σε κάθε τομέα και σε κάθε επίπεδο. Ό,τι θέλουμε κι ό,τι επιθυμούμε να το κάνουμε πράξη και να παλεύουμε γι' αυτό!

Καλή χρονιά με ελπίδα! Γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και δεν πρέπει με τίποτα να σταματήσουμε να πιστεύουμε στο καλύτερο! Γιατί η ελπίδα είναι η μόνη φλόγα μέσα μας που δε θα σβήσει ποτέ!

Καλή χρονιά με δημιουργικότητα! Γιατί η δημουργία μας βγάζει από την αδράνεια. Από την περπατημένη! Μόνο καλό κάνει... Με τη δημιουργία έρχεται η βελτίωση. Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

Καλή χρονιά με δράση! Να παράγεις έργο. Ό,τι κι αν είναι αυτό... Απ' το κέικ των παιδιών σου για το σχολείο μέχρι το project της δουλειάς. Να δρας! Κάθε μέρα και από λίγο!

Καλή χρονιά με ειρήνη! Δε χρειάζονται αναλύσεις... Ειρήνη χρειάζεται! Παντού και πάντα!

Καλή χρονιά με αποδοχή! Πρώτα να αποδεχτούμε τους εαυτούς μας και μετά τους άλλους. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και αυτή η διαφορετικότητά μάς κάνει μοναδικούς. 

Καλή χρονιά με περισσότερες πράξεις! Έργα θέλει ο άνθρωπος, καρδιά μου! Όχι λόγια...

Καλή χρονιά με περισσότερα όνειρα! ”Όποιος δεν ονειρεύεται, δε ζει”, λένε. Δίκιο έχουν!

Καλή χρονιά με μάτια φωτεινά και χαμόγελα φωτεινότερα! Τι πιο όμορφο από ένα αυτόφωτο αστέρι;

Καλή χρονιά με περισσότερη μάθηση! Ο άνθρωπος μαθαίνει μέχρι να πεθάνει και μέσα απ' τη μάθηση, εξελίσσεται! Η εξέλιξη φέρνει την αλλαγή.

Καλή χρονιά με γέλιο δυνατό! Να γελάς με την καρδιά σου κι απ' την καρδιά σου. Είναι μεταδοτικό!

Καλή Χρονιά με σφιχτές αγκαλιές, παθιασμένα φιλιά και ξέστρωτα κρεβάτια! Σε μεγάλες ποσότητες! Χωρίς όρια και φόβο! Μια χρονιά παραδομένοι σε καθετί δυνατό!

Καλή χρονιά με αλλαγές! Να κάνεις όσα φοβόσουν. Να αλλάξεις όσα δε σ' αρέσουν και ν΄ αλλαξεις όσα μπορείς ν' αλλάξεις. Οι αλλαγές μόνο θετικές είναι! 

Καλή χρονιά με αισιοδοξία! Άλλαξε σκέψεις, τρόπο ζωή, λόγια και πράξεις... Άσε τα πεσιμιστικά για τους άλλους!

Καλή χρονιά γελάτη ειλικρίνεις σχέσεις! Να μιλάτε και να λέτε την αλήθεια. Όσα νιώθετε, όσα σκέφτεστε, όσα σας ενοχλούν! Υποσχέθηκα να το κάνω και το έκανα... Ήταν λυτρωτικό!

Καλή χρονιά γεμάτη έρωτα! Έρωτα για τα πάντα και με τα πάντα! Γιατί ο έρωτας είναι το κύριο συστατικό για μια γεμάτη ζωή... Αυτός δίνει χρώμα!

Καλή χρονιά γεμάτη αγάπη! Αγάπη για σένα, για μένα, για εκείνον κι εκείνη. Αγάπη για τη δουλειά, για το σημέρα, το χθές και και το άυριο... Αγάπη ολούθε!

Καλή χρονιά γεμάτη ευγνωμοσύνη! Να νιώθεις ευγνωμοσύνη που μπορείς να πιεις τον καφέ σου ήρεμα, που μπορεί να ξυπνάς δίπλα στο πρόσωπο που αγαπάς, που έχεις τη δουλειά σου. Να νιώθεις ευγνωμοσύνη για την οικογένειά σου και για τους συναδέρφους σου. Για τον άνθρωπο εκείνο που σε πλήγωσε γιατί ήταν ένα μάθημα για σένα... Να νιώθεις ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο που έχεις γίνει!

Καλή χρονιά γεμάτη υπομονή και δύναμη!  Να ανασυγκροτηθείς για να σταθείς στα πόδια σου. Τα δύσκολα πέρασαν... Στον πάτο που είμαστε, δεν έχει πιο κάτω. Μια είναι η λύση... Ν' ανέβεις! Σταθερά βήματα και υπομονή... Θα δεις πως θα βγούμε νικητές!

Καλή χρονιά με όρεξη για ζωή! Γιατί είναι μικρή η άτιμη...

Ευτυχισμένο το 2021!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου